Avís Legal

1- OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ

Aquestes condicions d’ús (“condicions”) tenen com a objectiu regular la utilització de la pàgina web klaams.com (“web”) de la qual és responsable Linkin Logistics SCP (“LINKIN LOGISTICS”) amb domicili social a, Carrer Jordi de Sant Jordi, 19.E-1, 08027 Barcelona, (Barcelona) i CIF J66918723.

La compra de qualsevol producte només està permès a majors de 18 anys.

Quan completa el procés de compra, l’usuari accepta, sense cap tipus de reserves, totes i cadascuna d’aquestes condicions.

 

2 – SEGURETAT

Les transmissions de totes les dades personals es fan a través de Pàgina Segura, un sistema que garanteix la confidencialitat de les dades enviades.

Les dades personals que es demanen són sempre les estrictament necessàries per a la gestió de comandes i el compliment contractual amb els usuaris. Per a més informació sobre el tractament que fem de les dades, consulta la nostra Política de privacitat.

 

3 – EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

LINKIN LOGISTICS no garanteix l’accés ininterromput al web ni es responsabilitza dels danys i els perjudicis derivats d’errors eventuals al seu centre de processament de dades, línies telefòniques, xarxes de comunicacions o sistemes electrònics. LINKIN LOGISTICS tampoc no és responsable dels danys causats per les possibles intromissions il·legítimes de tercers fora del seu control.

Tampoc no es garanteix que el software del qual depèn el funcionament del web estigui lliure d’errors ni garanteix la inexistència de virus informàtics o altres programes executables que puguin danyar els sistemes informàtics dels usuaris del web.

En cas que l’usuari registrat descarregui material o el faci servir de qualsevol altra manera, ho fa sota la seva responsabilitat. LINKIN LOGISTICS no és responsable de cap pèrdua o danys causats a l’usuari arran de la descàrrega o l’ús especificat abans, particularment quan es tracti de pèrdua de dades, hardware o software. La responsabilitat en cas de dolo o negligència greu no es veu afectada. LINKIN LOGISTICS no assumeix cap responsabilitat per cap violació de drets de terceres parts.

La informació que es proporciona al web s’ha recopilat i verificat amb la diligència deguda. No obstant això, LINKIN LOGISTICS no assumeix cap responsabilitat referent al fet que la informació sigui precisa, actualitzada i completa.

 

4 – ATENCIÓ AL CLIENT I RECLAMACIONS

Els usuaris ens poden fer arribar qualsevol queixa o reclamació relacionada amb el servei prestat a través del web per mitjà de les vies següents:

  • Correu electrònic: info@klaams.com
  • Whatsapp: A través del Whatsapp Xat disponible des de la pagina web klaams.com

Hi han d’aportar el nom complet, el DNI, el correu electrònic i el telèfon de contacte, com també una descripció dels fets causants de la queixa o la reclamació. Una vegada rebuda la queixa o el suggeriment, en el termini de 10 dies com a màxim el Departament d’Atenció al Client LINKIN LOGISTICS contacta amb els usuaris a través dels mitjans comunicats a fi de solucionar la incidència.

 

5 – PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del web, incloent-hi, sense limitació, els textos, les imatges, els dissenys, els productes, el software, les marques i els logotips són propietat de LINKIN LOGISTICS o, si és el cas, dels tercers amb qui s’hagin subscrit els contractes de llicència corresponents i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

Queda prohibida qualsevol explotació d’aquests continguts i, en particular, la seva reproducció, distribució, comunicació pública o transformació, sense disposar de l’autorització prèvia i per escrit del titular de drets corresponent.

Els continguts del web estan a disposició del públic amb finalitats merament informatives i es poden modificar i actualitzar en qualsevol moment.

El web pot contenir enllaços a altres llocs web mitjançant diferents links, bàners, etc., la gestió dels quals correspon a tercers. En aquest sentit, LINKIN LOGISTICS no assumeix cap tipus de responsabilitat derivada de qualsevol aspecte relatiu als llocs web de tercers als quals s’estableixi un enllaç des del web.

LINKIN LOGISTICS es reserva el dret d’exercitar les accions que consideri oportunes contra els que infringeixin qualsevol dels drets descrits en aquest apartat.

 

6 – JURISDICCIÓ APLICABLE

Aquestes condicions es regeixen i s’interpreten per les lleis espanyoles. En el supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació d’aquestes condicions, els jutjats i tribunals que, si és el cas, han de conèixer l’afer són els de la ciutat de Barcelona (Espanya).

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday