Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Linkin Logistics SCP ha redactat la política de privacitat següent per informar-te del tractament de dades que fa quan accedeixes a la pàgina web klaams.com (d’ara endavant, el “Web”), que gestiona aquesta empresa.

Si completes algun dels formularis, recollirem determinades dades personals amb la finalitat principal d’atendre la teva petició o consulta, o de facilitar-te el servei que ens demanis.

 

Recorda que si vols consultar algun dubte o demanar informació addicional, et pots posar en contacte amb nosaltres en qualsevol moment, a través dels mitjans que s’indiquen a l’apartat corresponent.

 

 

Qui és el responsable del tractament de les dades?

 

 

Linkin Logistics SCP (“Linkin Logistics”), amb domicili al Carrer Jordi de Sant Jordi, 19. E-1 (08027 Barcelona).

 

 

Quina mena de dades tractem?

 

Les dades que recollim depenen del servei o producte que ens demanis i de la manera en què contactis amb nosaltres.

 

  • En cas que facis una compra a Linkin Logistics et demanarem dades identificatives i de contacte com ara el nom, cognoms, e-mail, usuari (per a una compra on-line), adreça, etc., com també dades relatives al pagament que fas. Aquestes dades les farem servir, per exemple, per avisar-te de la data de lliurament de la comanda o per emetre un tiquet de compra.
 
  • En cas que no siguis client nostre, recollirem les dades estrictament necessàries per poder donar resposta a la petició o sol·licitud d’informació que demanis.
 
 

Per a què fem servir les teves dades? Quina és la causa que en legitima el tractament?

 

Fem servir les teves dades amb la finalitat principal de gestionar la prestació d’un servei que ens has sol·licitat o de vendre’t el producte que ens demanes. Aquest tractament està legitimat en l’existència d’una relació contractual o precontractual que mantenim amb tu.

 

 

 

Drets

 

D’acord amb la normativa vigent de protecció de dades, pots exercir diferents drets:

 

  • Sol·licitar accés a les teves dades i obtenir-ne una còpia.
  • Demanar que es rectifiquin o se suprimeixin en alguns casos.
  • Sol·licitar-nos limitar el tractament de les teves dades.
 

Per exercitar els teus drets, et pots posar en contacte amb nosaltres a través d‘un correu electrònic a info@klaams.com, adjuntant una fotocòpia del DNI.

 

Data d’actualització: 1-9-2021.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday